6. marraskuuta 2018

Kokemuksia Offerillasta - Säästä ja nauti parhaista tarjouksista

Säästö- ja sijoitusblogeja lukiessa en ole pahemmin törmännyt kirjoituksiin, joissa olisi puhuttu Offerillasta. Muistaakseni Osinkokuningas on tuosta joskus jotain maininnut ja Omista ja Vaurastu -blogista löytyy aiheesta kirjoitus. Siinäpä se. Palvelusta on siis kirjoitettu aika vähän, vaikka se ansaitsisi mielestäni enemmän palstatilaa. Miksi näin? Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Alustan avulla löytää esimerkiksi ravintolat, palvelut, elämykset ja kaikkea muuta hienoa jopa 50-90% alennuksella. Vaikka säästäminen onkin tärkeää, niin elämästä pitää myös nauttia. Offerillan avulla pääset tutustumaan pikkurahalla mielenkiintoisiin, elämää rikastuttaviin kokemuksiin, joita voit sitten vaikka vanhana kiikkustuolissa muistella. Kaikki tämä siis kukkarolle sopivaan hintaa. Kuulostaa järkevältä, mutta samalla vähän markkinamiehen hypeltä. Onko väitteille pohjaa?Offerillan historia ja toiminta pähkinänkuoressaKauppalehti kertoo, että Offerilla on vuonna 2016 perustettu yritys, joka on kehitetty kuluttajille suunnattujen paikallisten tarjousten markkinapaikaksi verkossa. Se on siis vähän kuin edesmennyt Groupon, joka kannattamattomana lopetti toimintansa Suomessa. Itse asiassa suurin osa firman työntekijöistä on Grouponin entisiä työntekijöitä. Asiakastiedon mukaan Offerillan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 928 000 € ja vuonna 2017 jo lähes 1,5 miljoonaa euroa (vertailun vuoksi Groupon teki Suomessa parhaimmillaan 12 miljoonan euron liikevaihdon). Liiketulos Offerillalla oli vielä hivenen pakkasen puolella. Offerillan perustajien mukaan yhtiötä hyödyntävät mainostajat tavoittavat tällä hetkellä viikoittain yli 300 000 asiakasta. Offerilla toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Jos asut jossain pikkupaikkakunnalla, niin silloin tästä markkinapaikasta ei ole sinulle todennäköisesti hyötyä.

Jos väännetään siis rautalangasta, niin yritykset saavat Offerillan kautta palveluilleen näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Asiakkaat, eli palvelun käyttäjät saavat pikkurahalla kokemuksia ja elämyksiä. Win-win-tilanne molemmille. Offerilla puolestaan ansaitsee Grouponin tapaan veloittamalla komission välittämistään diileistä. ”Esimerkiksi kauneushoitoloilla, partureilla ja ravintoloilla on hiljaisia hetkiä, jolloin yrittäjä ja henkilökunta ovat tyhjän panttina. Me autamme yrittäjää täyttämään tyhjää kapasiteettia, ja kuluttajat saavat samalla palvelun edullisesti”, Offerillan toimitusjohtaja Ollikkala sanoo.


Omat kokemukseni


Mitä kaikkea olen sitten Offerillan kautta ostanut? Kesäisin siellä on usein erilaisia melontaan ja suppailuun liittyviä tarjouksia, joita olen hankkinut. Myös testaamiini seikkailupuistoihin on löytynyt tarjouksia. Kesälomalla 2018 kävimme veljen kanssa Merimaailma Sea Lifessä, johon liput oli hankittu Offerillasta. Hinta oli 18 e kahdelta (normihinta 30 e). Tänä vuonna palvelusta on voinut ostaa myös lahjakortteja 50 % alennuksella Fiksuruoka-verkkokauppaan (arvosteluni tästä). Ehkäpä uusin käyttämäni tarjous Offerillan kautta on ollut juuri avattu Extreme Esport -aktiviteettipuisto, josta olen kirjoittanut kokemuksia (lue arvostelu tästä).

Listaan alle muutaman suosituimman tarjouksen, joiden uskoisin kiinnostavan blogiani lukevaa suurta yleisöä. Jos klikkaat linkkiä ja ostat tarjouksen, niin tuet samalla pienellä summalla blogini jatkumista ja kehittymistä. Ainakin tuohon Matsmartin tarjoukseen jo tartuin, niin pääsee palvelun myöhemmin myös arvioimaan tässä blogissa. Jos et ole vielä Extreme Esport -aktiviteettiareenaa kokeillut, niin sitä tarjousta ainakin voin erittäin lämpimästi suositella.


Viimeistään oman kesäloman kynnyksellä kannattaa tsekata Offerillan tarjontaa ainakin Tekeminen-kategoriassa. Jotain kivaa löytyy aina edulliseen hintaan.Offerillan käyttö on kätevää, kun diilin voi ostaa netistä. Ostosta saa sähköpostiin lahjakortin, jota näyttää sitten kassalle vaikka kännykän näytöltä. Offerilla on myös täysin suomalainen palvelu. Jos yllä luetellut tarjoukset eivät jostain syystä kiinnosta sinua, tai haluat löytää vaikkapa lähimmät ravintolatarjoukset, niin ei muuta kuin selaamaan Offerillan tarjouksia. Nyt kannattaa viimeistään tutustua, koska koodilla: tervetuloa10 saa 10% lisäalennuksen jo ennestään edullisista hinnoista.
2 kommenttia:

 1. Ei ole vähään aikaan tullut kirjoitettua offerillasta kun en ole ostanutkaan sieltä mitään hetkeen. Raflat on ollu aika pitsaan ja nepalilaiseen keskittyviä eikä ole ollut mielenkiintoisia escape roomejakaan. Toivottavasti tarjonta hiukkasen piristyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että pidit noista escape roomeista. Toivotaan, että tarjonta lisääntyy. Itse toivoisinkin enemmän tekemistä tuonne. Aika paljon on keskittynyt kauneuteen ja hyvinvointiin. Ravintolatkin aika kaukana omilta huudeilta ja autoa kun en omista, niin se kategoria on tarpeeton itselleni.

   Jos liikevaihdolla miettii, niin aika kaukana tuo 1,5 miljoonaa on vielä Grouponin 12 miljoonan ennätyksestä. Paljon saa siis vielä kasvaa ja tarjontaa lisätä, jos saappaat haluaa täyttää. Vähän hankala Offerillaa myös mainostaa esimerkiksi blogissa, kun omasta mielestäni bannerit ovat todella tylsiä ja myyntiä ei oikein kerry.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...